ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ …

  • Πρέπει να κάνω ντουζ πριν ή μετά την Συνεδρία;

Όχι. Η διαδικασία είναι απολύτως στεγνή και δεν επιφέρει υγρασία στο δέρμα σας.

  • Πως θα αισθανθώ μετά την Συνέδρια;

Σε κάθε συνεδρία, το σώμα απελευθερώνει ενδορφίνες, ορμόνες οι οποίες  προκαλούν αίσθηση ευφορίας και ενεργητικότητας και τα ευεργετικά αποτελέσματα  πολλαπλασιάζονται όσο αυξάνονται οι συνεδρίες. Η τακτική χρήση της Cryosauna παρατείνει την διάρκεια της ευεργετικής της επίδρασης.

  • Είναι το άζωτο επικίνδυνο για τον άνθρωπο;

Όχι. Το άζωτο είναι ένα μη τοξικό αέριο. Ο αέρας που αναπνέουμε αποτελείται από 78% Άζωτο, 16% Οξυγόνο, 1% Υδρογόνο και 5% άλλα στοιχεία.

  • Υπάρχει περίπτωση η Cryosauna να μου προκαλέσει κρυολόγημα;

Όχι. Η άμεση επίδραση της χαμηλής θερμοκρασίας θα επιφέρει αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του σώματος για μικρό χρονικό διάστημα. Ακόμη, η  ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος συμβάλλει στην μείωση, τόσο της συχνότητας όσο και της έντασης μελλοντικών κρυολογημάτων και γρίπης.

  • Πως θα αντέξω τις χαμηλές θερμοκρασίες;

Το σώμα δεν παγώνει στην πραγματικότητα, «δημιουργείται» μόνο η αίσθηση του κρύου. Η διαδικασία αυτή  είναι  ροή ψυχρού αέρα πάνω στην επιφάνεια του δέρματος η οποία και έχει ως αποτέλεσμα την ευεργετική επίδραση. Ο αέρας είναι τελείως ξηρός, πράγμα που καθιστά την διαδικασία απροσδόκητα άνετη. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι τόσο σύντομη που στην ουσία δεν «προλαβαίνει» κανείς να νιώσει δυσάρεστα.

  • Η βύθιση σε παγωμένο νερό επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα;

Όχι. Στο παγωμένο μπάνιο, ο ιστός παγώνει σε αρκετά μεγάλο βάθος και οι παγωμένοι μύες χάνουν προσωρινά την ικανότητα απόδοσης τους, καθώς χρειάζονται χρόνο για να επιστρέψουν στην φυσιολογική τους κατάσταση. Εκτός αυτού, μετά το παγωμένο μπάνιο το σώμα χρειάζεται ξεκούραση. Με την Cryosauna αντίθετα, δεν παγώνει απευθείας ο μυϊκός ιστός, απλά δημιουργείται η έντονη ψευδαίσθηση ότι το σώμα παγώνει. Έτσι, άλλο ένα πλεονέκτημα είναι ότι μόλις 5 ή 10 λεπτά μετά την Cryosauna, μπορούμε να συνεχίσουμε την προπόνηση μας, γεμάτοι ενέργεια και είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε πλήρως την ημέρα.

© Copyright - Cryosauna-evexia